Plants vs. Zombies

Plants vs. Zombies

Keep the zombies away from the house in this tower defense game
Käyttäjän arviointi
4.4  (1,474 ääntä)
Sinun äänesi
Pisteet
7.8
Kehittäjä:
PopCap Games
Tämä ohjelma sai 9 palkintoa
Use the plants from your garden to stop the zombie hordes from reaching your house. Use the right type of plants to stop the zombies' march towards the house and collect sun rays to plant more defenses or upgrade the ones that you already have.
Valmistaudu vaihtamaan mullat kukkiisi PopCapin uudessa toiminta-strategiapelissä! Joukko hauskuutta rakastavia zombeja aikoo vallata kotisi, ja ainoa keinosi puolustautua on 49 zombi-vastaista kasvia. Käytä hernepyssyjä, seinäpähkinöitä, kirsikkapommeja ja vaikka mitä muita kasveja tehdäksesi 26 erilaisesta zombista lannoitetta ennenkuin ne saavuttavat kotiovesi.

Jokaisella zombilla on oma erikoistaitonsa, joten sinun täytyy ajatella nopeasti ja istuttaa kasveja vieläkin nopeammin jotta voit vastata zombien hyökkäyksiin. Mutta ole tarkkana, kuinka käytät rajoitetun määrän kasveja ja siemeniä... Kun kamppailet zombeja vastaan, esteet kuten laskeva aurinko, hiipivä sumu sekä uima-allas lisäävät peliin haastetta. Ja viisi erilaista pelimuotoa todella takaavat sen, että hauskuus ei koskaan kuole!

Näytä yhteenveto

Hyvät

  • Paljon erilaisia kasveja.
  • Kitkaton pelattavuus.
  • Hauska ja koukuttava.

Huonot

  • Ei mitään.
Tiedot päivitetty: